Name it, don't blame it

NoneOkej, jag behöver eran hjälp.
Hur samlar man ihop typ, hm, 50 000 kr på två år?
(Prostitution är inte ett alternativ).




just because I'm to good to be true -
mayby even good enough for you
   

Regnhelvete

Jävla väder.
Det förstör min planering.
Fan.

Update,

Igår var jag och tittade på Avril Lavigne med BARKEL, som för övrigt är underbar, och det var riktigt nice måste jag säga.
Grymt förband till grym artist, vilket resulterade i en grym konsert. (Saknade dock en del av hennes gamla låtar, och konserten var ganska kort, runt femtio minuter). Men det var i allafall asnice.

Idag är det en seg dag. Jag måste plugga körkortsteori och övningsköra, YEY för tvåan och USCH för ettan. Det är så himla tråkigt att plugga teori, jag blir bara trött i hjärnan.
Men jag måste. Och därmed basta. Det kanske jag borde göra ikväll också?

Annars känner jag bara för att gå ut och springa, träna på hemmagymmet och yoga en massa. För av någon anledning känner jag mig väldigt ur form.

Lycka i sin renaste form

Jag känner bara att jag behöver säga en sak.
Till alla er som är mina vänner, ni är guld.

Och till alla som har en plats i mitt hjärta.
Jag älskar er.

call it random

Idag var det varmt för första gången på länge, och det var nice. Jag menar, det märks ju knappt att det är sommar, än så länge har man inte riktigt kunnat steka sönder eller åkt till stranden med en vattenmelon under armen.
Men nu är det lite molnigt igen, typiskt.

Annars har jag varit med Amanda&Sandra idag, trevlans trevligt faktiskt.

Aja, jag har kommit in i en såndär period igen, då jag bara känner ett sug att utbytesstudentår. Gud va roligt det skulle vara, verkligen. Jag tror det skulle vara guld.
Sen får vi se hur länge den här perioden håller, men det känns verkligen som att jag skulle kunna göra en sån sak och faktiskt gilla det. Tänk bara ett helt nytt land, vilka upplevelser och bara hela grejen. Häftigt.
Så jag har nästan gått igenom en hel blogg skriven av en utbytesstudent som varit i Alabama. Hjälp va suget höjde ribban. Jaja, nog babblat om det.
För min Mp3 är död. Och den kräver lite uppmärksamhet i detta blogginlägg. Jag saknar min musik. Varför jag inte bara provar med ett par andra hörlurar är ingen ide att fråga, för det vet jag inte ens själv.

Och jag skulle vilja vara med i en film.
Bara för att få den perfekta bakrundsmusiken när jag "sakta går hem genom stan".

Dum, dum i dumlegården

Herregud. Jag har städat hela mellanvåningen redan, och klockan är bara tjugo minuter över elva. Duschat har jag också hunnit, ätit frukost och borstat mina tänder. Nice.
Så nu har jag hela dagen på mig att göra ingenting, förutom att (som sagt) förhoppningsvis ses lite med C&M. Städa däruppe tänkte jag också försöka hinna med, och jag ska ju möblera om också ju. Samt renovera två skåp och min garderob. Men det sistnämnda kommer inte att inträffa idag, snarare någon gång i nästa vecka eller så.

Men vad hände med solen? Var det inte sommarlov?
Suck.

Aja, det kanske är bra, annars skulle jag bara hållt på och skutit upp min städning, och det hade inte slutat bra. Nej, det hade det verkligen inte.
Och just nu gör det inget att det är lite halvtaskigt väder, för jag har i allafall inte riktigt fattat att det är sommarlov än. Faktum är, att just nu är det väldigt mycket som är väldigt virrigt. Jag har slutat i min klass och jag är ledig i två månader tills jag ska in till Täby och gå i skolan där sen. Men jag fattar det inte riktigt.
Och förmodligen kommer jag inte fatta förrän sommaren är slut att det är sommarlov. Det brukar bli så. Och tiden går alltid för fort på slutet för den delen.
Jag skyller min virrighet på läskburken jag fick i huvudet när vi dansade i onsdags.

Och på att jag, om man räknar bort igår kväll, inte druckit kaffe på två dagar.

Go, back in the game eller nåt.

Nu är det dags. Jag ska äntligen börja blogga igen. Känns skönt.
Men jag ska verkligen inte tvångsblogga, utan det ska bara vara bra "nukännerjagförattblogga"-bloggar. Yeah.
Så är det i allafall, och alla som jag har pratat om bloggen med vet att jag sa att jag skulle börja blogga till sommaren, och voila, här är jag. Yeah igen.

Sommaren är här och allt är jättebra, nice, underbart. En bra start verkligen. Studentutspring och mottagningar idag, allt supertrevligt. GRATTIS CAROLINE, MAJA OCH ERIKA, NI ÄR UNDERBARA! (Och M&C, mina underbaringar, vi måste ses imorgon ju, innan ni flyr landet).
Men jag är liten så jag har inte fått vara med på några studentfester på krogen. Tyvärr, för det hade ju varit skoj att följa med när det är värsta spektaklet på gång liksom. Men jag överlever.
Bal i veckan, och avslut av nian. Skönt, ledsamt, roligt - allt på samma gång. Kommer sakna dem, men nu är det nya tag som gäller efter sommaren, TIBBLE. Nice värre säger jag bara.
Annars har jag bara kommit fram till att jag har blivit lite kaffefreak och att jag faktiskt borde ta tag i mina projekt som jag har bestämt mig för i sommar. som alltid har jag fjotontusen projekt, av vilket ett slutförs. Men i år ska jag hinna med allt.
Sen är jag ju en superoptimist också.

Skriver massa musik också, men jag har inte skaffat MySpace än. Sommarprojekt som sagt. Men jag vill vänta tills jag har en bra inspelning och grejer, så det blir bra direkt och inte typ halvbra.

Sen måste jag skaffa sommarlovskort också.
Det har jag tjatat på mig själv om en vecka nu.

RSS 2.0