Ledig - jag

Hej, hallå, hello, hi, hola, bonjour, salut, aloha.
Idag är jag ledig och det känns väldigt bra. Men jag som hade planerat ett ton saker att göra ska självklart sega bort dagen och inte göra något allt. Innerst inne känns det också väldigt bra. Att inte göra någonting alls, att bara låta tiden flyta iväg och känna inga måsten.
Jag har fikat med mamma och tittat på TV. Ikväll ska jag fika med farmor.
Det är i stora drag det min dag går ut på.

Medan jag var borta har jag även hunnit starta ett nytt projekt och skriva lite på en ny låt.
Projektet heter "SLUTA-BIT-PÅ-NAGLARNA-FÖR-DET-ÄR-ÄCKLIGT"
Låten heter "snowflake, snowflake". Men den handlar inte så mycket om snö egentligen, den är ganska symbolisk. Men jag gillar den, du kanske får höra den om du har tur. Jag måste verkligen beställa den där sladden till min synt så jag kan spela in lite musik. Pahh.
Bita på naglarna går bra att inte göra faktiskt, det är inte så jobbigt som det verkar, inte än så länge i allafall.
ANTAL DAGAR UNTAN NAGELBIT: 5

Jag känner mig stolt och bra. Egoboost helt enkelt.
Här kommer en bild jag tycker om också. Enjoy.



- when I wake up in the morning, with the sunshine on my face.


torsdagtvåtusenåtta

Nu har jag varit så riktigt duktig att jag nästan spricker. Jag har gjort min del i historian, vilket känns jävligt bra faktiskt. Och matten gick nog bra, det kändes som det i allafall. Så det är bra.
Något som känns midre bra är att jag inte har mycket tid att ta det bara jättelungt på just nu. Jag har haft alldeles för lite sån tid på senaste tiden, och jag behöver sån tid för att funka som jag ska.
Och i helgen är det jobbjobbjobb som gäller.

Men, ingen rast ingen ro.
Jag ska hålla mig ifrån förskylningen som kommer krypande nu också.
I allafall tills på måndag.
Kanske att jag får ta och ställa mig på en stol.


Och dagens skämt:
Marcus åt ost - Linn åt väst.

Matteprov känns sådär

Matte suger, usch. Och jag har köpt ny miniräknare, usch.
Den var dyr, usch.

Det var bara det.

Kreativiteten flödar

-


Hallelujha

Och jag köpte aldrig några jävla chinos. Prutt på mig. Jag hade verkligen förväntat det av mig själv. Men men, jag ska ju alltid vara så himla säker och det första jag tänkte när jag såg dem ligga där på montern var "okej snygga-snygga, men va fan jag orkar inte gå in i provrummet och vela idag, jag köper en grillad korv istället".
Sen gick jag och köpte en grillad korv.

Idag gör jag Marcus specialbiffar med svampsås&ris, gott - ja.
Passar min hund gör jag också, och så har jag städat.

Jag vill ha nya skor. 

Snabbt

Jag ska börja skriva lite grann nu. Japp, det är just vad jag ska göra det. Sen har jag ju lyckats börja knepa på ännu en låt, way to go, jag har en väldans kreativ vecka. Eller så är jag bara väldigt kreativ.
Jaja, jag har egentligen inte alls tid med bloggen, men det blir liksom som ett litet beroende. Man vill skriva om allt man gör, och ändå blir det mest om vad man äter till frukost. Förhoppningsvis är det ganska intressant det med.

En annan sak som stör mig är att jag just nu inte kan använda min kamera av den fula anledningen att jag inte har några batterier. Vad är det för skit liksom? Aja, jag ska i allafall försöka få någon ordning på den, men tills dess får ni nöja er med den här bilden av barbapappa.

None

Kanske att jag lägger upp ett litet urdrag från mitt skrivande här när jag kommit en bit.
You can only wish.

Morgon som vanligt

Ja, jomen självklart. Javisst. Kanske det.
Varm oboy och två såna där runda mackor med smör på. Frukost, jag bloggar mycket på morgonen nu för tiden har jag kommit fram till. Det är för att jag oftast går upp alldeles för tidigt. Men det är samtidigt något jag gillar med att gå upp alldeles för tidigt, man hinner verkligen förstå att det är nästa dag och man hinner göra allt man känner för i lugnaste ro. Sen att det ganska ofta blir att jag snoozar en halvtimme behöver man ju inte prata om.

Aja, jag har i allafall kommit fram till att jag har blivit väldigt skrivsugen igen. Och att jag borde verkligen införskaffa mig den där bärbara datorn som jag har tjatat om i snart ett år. Det skulle vara riktigt bra nu, särskilt i min skrivperiod.
Och när jag har skaffat en bärbar dator ska jag slutföra mitt förra skrivprojekt, som knäppt nog är en bok. Den är inte riktigt renskriven än, men det är det jag ska ha datorn till.

Och efter att jag renskrivit den så ska jag börja med något nytt. Något roligt och fyndigt och något riktigt bra. Men vi får väl se om det blir av, jag tror faktiskt det. Sen behöver jag verkligen städa iordning utanför mitt rum, allt som är begravt därute måste sorteras nu. Usch, jag orkar inte. Men jag får ta tag i det snart i allafall.

Live tonight and dance among the stars

Med ena luren i örat


okej.

Salta pinnar måste ju vara bland det billigaste att tillverka.
Göra pinnar och salta dem.

Idag händer följande:
- Städa
- Fixa det sista med min kostymering
- Äta lunch framför Förhäxad
- Plugga lite idrott. Kanske.
- Äta igen. Förmodligen har jag hunnit med diverse telefonsamtal emellan.
- Fixa&trixa med min utstyrsel, get ready for partey.
- Halloweenfest, yeah

Jag känner för att lägga upp en galen bild  på någonting roligt.
Men min kamera är ju död.
Jävla tekniska skit.
Jag borde byta batterier.

RSS 2.0